Fadderskabsabonnemment - 362 Isaac Kirabo

300 kr. / måned
Varenummer: Sponsorship fee - 362 Isaac Kirabo

Køn: Dreng

Skole: Mile Child

Klassetrin: Middleclass

Børnehjemsbarn: Ja

Fødselsdato: 10.06.2016


Lille Isaac på knap 4 år bor blandt mere end 20 andre småbørn på UCC's baby- og småbørnshjem i landsbyen, Kyabakuza, lidt uden for Masaka by. Drengen og hans søster, Michaela, blev overbragt i UCC's varetægt i sommeren 2018, efter at have mistet deres mor til cancer på hospitalet i Masaka. Børnenes far samt andre familiemedlemmer i relation til søskendebørnene er ukendte af de sociale myndigheder, hvorfor UCC' blev kontaktet med henblik på at overtage den fulde varetægt og myndighed over børnene.

Isaac er nu vokset op til en glad og livlig lille dreng. Han har påbegyndt sin tidlige skolegang på Mile Child Nursery School, hvor han går i babyclass.

Isaac er glad for at lege sammen med sine kammerater, og når han kommer hjem fra skole, synes han, det er sjovt at lege med legetøjsbiler og køre på 3-hjulet cykel i fællesskab med andre børn på småbørnshjemmet.

På småbørnshjemmet i Kyabakuza modtager børnene dagligt gode og solide måltider. Isaac er en sund og rask dreng med en god appetit. Han holder af at spise ris, majsgrød og andre ugandiske retter.

(Et børnehjemsbarn kan have op til 4 fadderskaber)

1
+
Vælg