Persondata politik

Persondatapolitik 2018


Persondatapolitik for Child Care Denmark (CCD)
Child Care Denmark er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som bidragyder, fadder og medlem gør brug af de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved CCD's behandling af dine personoplysninger. CCD behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. 

1. Hvornår indsamler og anvender CCD dine personoplysninger
CCD indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
1. Når du tilmelder dig som fadder og bliver medlem af foreningen.
2. Når du tilmelder dig som støttemedlem af CCD eller ønsker at gøre brug af webshoppen indsamles en række oplysninger om dig for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer. I denne forbindelse indsamler CCD alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, email-adresse og cpr nummer (hvis du ønsker skattefradrag.)

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel er bidragyder, ved udfyldelse af indmeldelses formular, formular til volontørophold eller oprettelse af en aftale relateret til CCD. 

2. Hvornår videregiver CCD dine personoplysninger
CCD kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:
" a. leverandører CCD samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab (eksempelvis CCD's revisor)
" b. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste CCD leverer. 

3. Hvordan beskytter CCD dine personoplysninger
CCD har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. (CCD's sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre gode tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.
1. Vores hjemmeside, webshop og database er SSL krypteret.
2. Vores hjemmeside og database udbyder er Smartweb, airtable og google drev.
3. Styrken på SSL certifikatet er 256bit.

4. Hvilke rettigheder har du
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som CCD behandler om dig, kan du rette henvendelse til admin@childcaredenmark.dk eller på telefonnummer 22 85 89 88.
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger CCD har om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige har du ret til at anmode CCD om at rette disse oplysninger. 

Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos CCD er betinget af, at du afgiver de i CCD's indmeldelsesformular påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem, samt at du administrerer og opdaterer dit medlemskab i login.
Du kan skriftligt anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan CCD ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen. 

5. Hvor længe opbevarer CCD dine personoplysninger - løbende sletningsforpligtelse
Hos CCD gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af CCD, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig (Forening) og databehandler af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil. Jævnfør Bogføringsloven opbevarer vi oplysninger om dig og dine bidrag i 5 år efter det år, hvori vi har modtaget dit seneste bidrag.

6. Hvad sker der, når CCD ændre denne persondatapolitik
CCD opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre at vi overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at CCD løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver CCD dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte CCD på e-mail: admin@childcaredenmark.dk

7. Henvendelser og spørgsmål
Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger