Onlineshoppen

 

- en ekstra håndsrækning 

Hver dag modtager vi ordrer fra faddere, der på den ene eller den anden måde gerne vil forsøde deres fadderbarns liv. I onlineshoppen forsøger vi at give fadderne mulighed for at give børnene det, man som barn i Uganda har størst behov for, og samtidig slippe for den dyre porto. Der findes to typer af varer i onlineshoppen, et standartsortimentet og udskiftelige varer.
Til standartsortimentet hører eksempelvis madpakke, skoleuniform, madrasser etc. De udskiftelige varer er ofte legetøj, og bliver udvidet, når vi finder et godt tilbud og kan købe et stort parti. Det betyder, at nogle ting kun findes i onlineshoppen i kort tid, før de er udsolgt, men det betyder også, at der altid er nye og spændende varer i onlineshoppen.
Når du handler i onlineshoppen, kan du enten betale med betalingskort, såsom Dankort, Mastercard, VISA etc., eller du kan lave en bankoverførsel, hvor du mærker overførslen ’onlineshop’ og ID nummer. Onlineshoppen kan også bruges til at lave overførsler til UCC generelt, fx til et projekt, du gerne vil støtte eller til at betale det månedlige fadderskab. 

NB. Alle "køb" i shoppen er en gave til foreningen Child Care Denmark, som så formidler gaven videre til sponsorbarnet eller til det valgte projekt.