Medarbejdere i Uganda

Carsten Jespersen er sammen med Ruth grundlægger af CCD/UCC. Carsten som er direktør for organisationen står for at opstarte og tilse projekterne i Afrika.

Ruth Linde Jespersen er sammen med Carsten grundlægger af CCD/UCC. Ruth bruger meget tid på at være blæksprutte: mor til 6, Danske skole, tager sig af gæster, e-mails, biblestudie og børnehjemmene.

Moses Kabika er General manager i UCC. Moses bruger meget tid på medarbejderne, parterne og de lokale myndigheder. 

Babra Babirye er organisationens bogholder. Hun har det store overblik over UCC's regnskaber.

Harriet Nayiga er sekretær i UCC. Harriet oploader billeder, skolerapporter og breve fra børnene til faddernes login.

Kezia Kenah er ansat i UCC som Clinical officer (sygeplejeske/læge) Kezia besøger skolerne og projekterne, hvor hun tilser børnene og behandler dem som er syge. Er der specielle tilfælde, sørger hun også for evt. indlæggelser eller tandlægebesøg.

Ruth Nakaweesi er ansat i UCC til at indtaste fadder indbetalinger. Derudover har hun ansvaret for online shoppen - håndtering af ordrer og pakning af gaverne til børnene. 

Juliana er ansat i UCC som opvasker og rengøringsdame, og er altid i godt humør.

Joan Sørensen som er butiksuddannet sælger afrikansk kunsthåndværk på messer rundt omkring i Danmark til fordel for arbejdet i Uganda. Joan har i en periode været voluntør i Uganda.

Achouku er ansat på banda.dk som compound manager. Hans opgaver er at vedligeholde haven, poolen og være behjælpelig når der kommer gæster.

Mary er ansat på banda.dk til at tage sig af gæsterne. Hun sørger for at gæsterne får morgenmad, at der bliver gjort rent på værelserne og at de  på alle måder har det godt. Mary synger også med i kirkekoret og leder ofte lovsang i kirken.

Lawrence er ansat som kok i UCC's Café Frikadellen, hvor han er med til at lave god mad til gæsterne.

 

Costa er ansat i UCC's Café Frikadellen hvor han laver mad til gæsterne. Han er en rigtig dygtig kok, og han elsker at blive inspireret af det græske køkken.

Agnes er ansat i UCC's Cafe Frikadellen, hvor hun er servertrice. Hun er god til at tage sig af gæsterne, som altid føler sig hjerteligt velkomne når hun er der.

Jane er ansat i UCC som stuepige

Anita arbejder som servertrice i Café Frikadellen.

 

 

Muliira Luwaga er ansvarlig for UCC's blog på hjemmesiden.

Betty Najjuma Kauka er social arbejder i UCC. Det er hende der har kontakt med UCC's samarbejdsskoler, og hende der har den direkte kontakt til fadderbørnene.