Kort om fadderskab

Når du vælger at blive fadder til et barn, så sikrer du barnet skolegang, skolematerialer, mad og omsorg. Et fadderskab koster fra 200 kr. om måneden. Når barnet får en fadder, er det ikke bare en hjælp til barnet, men til hele familien. Barnet værdsætter fadderskabet højt, så derfor er det vigtigt at være trofast, hvis man vælger at blive fadder

Hvad får barnet for fadderskabet?

 1. Barnet får skolepenge betalt hver termin.
 2. Barnet får mad i skolen hver dag.
 3. Barnet modtager skolematerialer såsom kladdehæfter, blyanter, kuglepenne samt sæbe, tandbørster og tandpasta 3 gange årligt.
 4. Barnet bliver tilset af UCC's socialarbejder, som kan give barnet råd og vejledning samt lave en studie og fremtidsplan.
   

Hvad får fadderen?

 1. Du får en adgangskode til hjemmesiden samt et personligt googledrev-link, hvor du kan følge med i barnets liv og fremskridt samt dine indbetalinger.
 2. Tre gange årligt modtager du et brev fra barnet og en karakterbog.
 3. En gang årligt modtager du et nyt profilbillede af barnet.
 4. Skulle du have lyst, har du mulighed for at købe yderligere gaver m.m. i butikken på hjemmesiden, hvorefter du modtager billeder i dit login af barnet med din gave.

 

Godt at vide

 1. Skulle det ske at barnet stopper på skolen af en eller anden grund vil du automatisk blive tildelt et andet barn fra Child Cares fadderskabsprogram. Hvis det skulle ske så skriver vi en mail til díg og og hører vi ikke fra dig inden for 14 dage fortsætter fadderskabet med et andet barn.
 2. Vores kommunikation til dig er via e-mail. Derfor er det meget vigtigt at vi har din rigtige e-mail adresse
 3. Du kan om hvordan vi opbevarer dine persolige oplysninger her
 4. Fadderskaber og "køb" i webshoppen er alt sammen gaver til foreningen/barnet som er fradragsberettiget. Der er ikke returret på gaver.
 5. Ønsker du at vide mere om fadderskab mm. kan du klikke her for at lære vores Fadderhåndbog

 

 

Du kan tilmelde dig som fadder her: