kbd120 Timothy Muwonge

Land: Uganda
Barns nr.: KBD
120
Pris pr. måned.: 
150 Kr.
Barns navn: 
Timothy Muwonge
Køn: 
Male
Skole: 
God's Grace
Klasse: 
Top Class
Skole type: 
Day
Fødselsdag: 
07/02/2011
Barns information:

Timothy Muwonge er en lidt reserveret, men skøn dreng. Han er født den 07th /02/2011. Han går i top class på God’s Grace Primary School. Han bor sammen med sin far og stedmor, fordi hans rigtige mor blev gift med en anden, hun besøger ham to gange om året.
Timothy har to stedsøskende, Oliver og Sheila. Forældrene kæmper for at få familiens basale behov dækket, specielt uddannelse.
De fleste familier bor i små huse, bygget af tømmer med bliktag. De bor i et to-værelses hus, hvor Timothy deler seng med sin søster.
Familien er afhængig af deres afgrøder, de dyrker majs, cassava, søde kartofler og bønner. Men i tørsæsonen er der mangel på disse, og det er svært, da de lever af deres afgrøder.
En nærliggende sø bruger familien som deres vandkilde, og Timothy elsker at hjælpe med at bære vand hjem, i hans jerrykande.
Timothy går til og fra skole hver dag, det tager omkring 10 minutter. Han er rigtig glad for at tegne. Han ønsker at blive læge i fremtiden.
I fritiden kan han godt lide at spille katte og rotte spil, familiespil hvor han lader som om han er faren og at spille fodbold. 
Landsbyen har den største andel af mennesker der får hiv og aids, fordi mange piger og drenge er involveret i prostitution. Derfor bør børn som Timothy holdes i skole. Og hjælpe ham til en bedre fremtid.