Sponsorship 101

200 kr. / month
Item number: Sponsorship fee - 101 Marvin Asiimwe

Køn: Dreng

Skole: Emmanuel Community School

Klassetrin: P6

Fødselsdato: 25.01.2010

Marvin på 12 år er en kvik, humoristisk, intelligent og aktiv fyr. Han bor på Child Care's børnehjem, Emmanuel Home I, i området, Kyambazi. Marvin har været i Child Cares fulde varetægt siden han var en ganske lille dreng på blot 4 år. Marvin klarer sig fint i skolen og mestrer ganske godt at kommunikere på engelsk både på skrift og i tale. Marvin trives godt blandt sine kammerater i P6 på Emmanuel Community School, som ligger blot et stenkast fra hjemmet. Marvin drømmer om at arbejde som socialarbejder, når han vokser op.
Marvin har mange interesser. Han engagerer sig i havearbejdet ved børnehjemmet og har allerede tilegnet sig viden om dyrkning af forskellige slags afgrøder, som fx kaffe og passionsfrugt. Marvin er også glad for at passe høns og kaniner.
Efter skoletid synes Marvin, det er sjovt at spille fodbold, hoppe i trampolin og hygge sig med at fortælle jokes til sine venner på børnehjemmet.
Marvins generelle helbred er godt. Han døjer dog i perioder med allergi.

Marvin modtager allerede fadderstøtte, men vi har fortsat behov for endnu en fadder, som vil støtte drengen månedligt med kr. 200,- til betaling af mad, tøj, medicin, sko, skolegang etc.

1
+
Choose