Frivilligt arbejde i Uganda

Vi har i flere år haft frivillige, som har været her i kortere eller længere tid, og som hjælper til med de mange gøremål i organisationen.
Hvis du har en drøm om at komme til Uganda for at arbejde som frivillig, så er UCC måske stedet for dig.

 

Hvad laver man som frivillig?

Som frivillig har du mulighed for at lave mange forskellige ting. F.eks.

1. Arbejde på babyhjemmet eller børnehjemmene: Her kan du være med til at passe vores 30 småbørn i samarbejde med vores lokale medarbejdere.

2. Medie: Her kan du tage ud på vores projekter og tage billeder og filme. Derefter skal det redigeres og lægges ud på hjemmeside, blog, youtube og facebook.

3. Undervisning: Du kan undervise på skolerne eller på børnehjemmene. Det kan f.eks. være IT, sport, engelsk el. matematik

4. Praktisk arbejde: Her har du mulighed for at lave forskellige paktiske opgave såsom at male, bygge, reperationer, farm, arbejde i vores cafe eller butik.

 

Hvorfor frivillig i Uganda?

1. Du er med til at gøre en forskel i børnenes liv i Uganda. 

2. Du får en oplevelse for livet.

3. Du møder en meget anderledes kultur end den danske og møder en masse skønne mennesker.

 

Det behøver ikke være dyrt eller besværligt at komme herned. Faktisk så kan man få returbilletter for ca. 4 - 5000 kroner afhængig af hvornår du rejser. Kost og logi i UCC er 3500 kr. om måneden.

Du kan læse mere om, hvordan du kan komme afsted ved at læse vores volontørhåndbog og i volontør kalender kan du se hvem og hvornår der er frivillige i Uganda.

 

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 22 85 89 88 hvis du har spørgsmål. eller skriv en mail til admin@childcaredenmark.dk

 

 

Se volontør håndbogen

 

Se volontør kalenderen

 

For att blive frivillig (volontør) skal du som det første udfylde vores ansøgnings formular på engelsk. (dette kræver en Gmail som du skal logge ind med) 

Opret gmail her: https://accounts.google.com/SignUp?hl=da

 

 

Udfyld ansøgnings formular her

 

 

 

    
      


 


Johanne og Lisa på babyhjemmet

Daniel spiller guitar for børnene på babyhjemmet

 Beinta på White Angel børnehjem